Kanoottiretket

Koe miellyttävä ja kalaisa kanoottivaellus pohjolan erämaan joilla. Voimme toki järjestää kanoottiretkiä myös Etelä-Suomen ”kotiseutujoilla”. Valitsemme seurueellenne sopivan joen ajan, taidon ja toiveiden perusteella.

Meiltä saatte kaiken retkellä tarvittavan kaluston, kuljetukset sekä halutessanne myös oppaat. Olemme käyneet ”nuotittamassa” kaikki Pohjois-Suomen sopivankokoiset erämaajoet ja osan Ruotsinpuolen vastaavista. Voit siis halutessasi tehdä myös ”omatoimimatkan”, jolloin lainaamme tarvittavat välineet, järjestämme siirtymiset yhteistyökumppaniemme kanssa, ja ohjeistamme joen valloituksen sekä kierrettävät kosket; jolloin viikon retken hinta on huomattavasti paikalla opastettua retkeä edullisempi.

Kalastuksesta kiinnostuneille tarjoamme sopivankokoiset kalastusvälineet sekä virvelöintiin että perhokalastukseen, sekä perhot ja vieheet. Lapin ”pienet jokikohteet” on erityisen sopivia perhokalastajille, koska ruuhkattomissa latvusvesissä on hyvät taimen ja harjuskannat ja joen kalastettavuus on pienen koon takia hyvä.

Ryhmäkoko 2-12. kesä-syksy