Virkistyspäivät

Luontoaiheiset tai erähenkiset virkistyspäivät ovat yrityksille ja ystäväporukoille järjestämiämme tapahtumia. Olemme järjestäneet kokous-, virkistyspalveluja sekä TYKY -tapahtumia yrityksille, sekä esimerkiksi polttaritapahtumia ja juhlia kaveriporukoille. Virkistyspäivät on helposti ja nopeasti toteutettavissa esimerkiksi Helsingin ja Turun talousalueilta käsin, jolloin toimialueenamme on Etelä-Suomi.

Vuodenajat tekevät Pohjoisesta luonnosta vaihtelevan ja hienon elämysympäristön. Voimme tarjota teille virkistyspalveluita ympäri vuoden. Unohtumattomimmat elämykset voivatkin löytyä vuodenaikoina jolloin normaalisti ei tule ulkoiltua. Jopa sama sijainti voi antaa täysin erilaisen elämyksen vuodenajankohdasta riippuen.

Jo järjestämiämme tapahtumakuvauksia voi katsella viereisistä linkeistä. Emme ole tosin koskaan järjestäneet ja tuskin tulemme järjestämäänkään täysin kahta samanlaista tapahtumaa. Näin ollen on selkeämpi ottaa meihin yhteyttä ja kuvailla ryhmääsi, ajankohtaa ja jopa omia toiveitasi jotta pystymme räätälöimään sopivan luontoelämyksen tai teemaseminaarin juuri teidän tarpeisiinne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3119