Ammuntapäivä

Koulutettua opastusta metsästysaseilla ammuntaan, ilman minkään kaltaista kokemusta ammunnasta. Omia aseita, panoksia, kokemusta tai lupia ei tarvita.

Pystymme tarjoamaan kuitenkin kokeneemmillekin metsästäjille, esimerkiksi metsästysseuruille oikeita metsästystilanteita jäljitteleviä ammuntamahdollisuuksia (Haulikko: sporting ja Kivääri: +300m), mitä normaaleilta ammuntaradoilta ei löydy. Kannattaa esimerkiksi kysyä ja järjestää seuran kesäkokous meidän puitteissamme.

Alla kuvaus järjestämistämme ammuntapäivästä, mutta tapahtuma voidaan räätälöidä toiveiden mukaan;

Päivä aloitetaan metsästyskivääriammuntaharjoittelulla paikallaan olevaan maaliin. Taitojen kehittyessä siirrytään ampumaan liikkuvaan Hirvimaaliin.

Kivääriammunnan jälkeen syödään laavulounas ja aloitellaan haulikko -ammunnat. Tämäkin ammunta räätälöidään ampujien ampumataidon tai sen puutteen mukaisesti. Pystymme järjestämään uusia kokemuksia ja haasteita kokeneillekin ampujille.

Ammuntojen jälkeen siirrytään savusaunan lauteille miettimään ohilaukauksien syitä ja pesemään ruudin katku pois.

Tapahtuman aktiviteetit voidaan räätälöidä halukkuuden ja aikatoiveiden mukaan. Esimerkiksi yllä oleva ”kokonaispaketti” noin 7-8 tuntia. Mahdollisuus myös myöhäisempään illanviettoon ja illalliseen.

Ryhmäkoko 4-30. Käytännössä vuoden ympäri, mutta parhaimmillaan olosuhteet on keväällä ja kesällä.

Lisäpalvelut; savusauna, uinti/avantouinti, yöpyminen majatalossa, ruokailujen järjestäminen, kuljetukset Helsingin ja tai Turun suunnilta tarvittaessa.

IMG_5757 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA