Veneily saaristossa

Suomen saaristo on jotain sellaista mitä ei ole muualla, jos sitä ei ole vielä kokenut tai nähnyt nyt siihen on mahdollisuus. Saaristossammekin on erilaisia ”vyöhykkeitä” jotka poikkeavat maisemallisesti toisistaan paljon. Järjestämme lyhyistä päivätutustumisajeluista aina usean päivän mittaisiin retkiin saaristoon jossa voimme kalastella tai ainoastaan tutustua saariston kulttuuriin, elämäntapaan ja ennen kaikkea maisemiin esimerkiksi patikkaretkillä kansanpuistojen maisemissa. Tätä samaa viimaa ja elämystä ei voi kokea suuren laivan sisätiloista käsin, kun pääsee kosketuksiin ympäröivän luonnon kanssa. Pidemmillä retkillä leiriydytään saaristossa (joko teltassa tai täyden palvelun hirsihuviloissa joissa lämmitettävät uimapaljut ja pehmeät vuoteet) , haluttaessa saunotaan ja lyhyemmilläkin syödään kenttälounas ja jaloitellaan upeissa saaristokohteissa.

Mitään (säänkestävää) varustusta ei tarvita, järjestämme kaiken, myös kalastusvälineet ja luvat haluttaessa.

Ryhmäkoko 2-12. Palvelu on mahdollinen muina vuodenaikoina poislukien kelirikkoaika. Talvella/Jäällä voidaan matkaa taittaa lumikelkoilla, jolloin kokemus on varmasti unohtumaton.

Lisäpalvelut; savusauna, uinti/avantouinti, yöpyminen Saaristomökeissä, ruokailut, kuljetukset veneille tai saaristokohteisiin Etelä-Suomesta esimerkiksi Helsingin ja tai Turun hotelleista tarvittaessa.